Sacred Activations

Als je de manier waarop je de dingen bekijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt

 Wat zijn Sacred Activations?

Sacred Activations zijn hele krachtige frequentiecodes die door middel van metaprogrammering jouw geloofssystemen c.q. overtuigingen de-activeren of activeren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Heilige Geometrie. Deze energie komt rechtstreeks vanuit de Bron en werd in 2012 voor het eerst geopenbaard aan Tamra Oviatt. Sindsdien heeft zij vele mensen opgeleid om deze energieën door te kunnen geven.  Ook ik ben opgeleid door Tamra Oviatt en ben sinds 2021 een gekwalificeerd Advanced Practitioner.

Sacred Activations activeren je 12 strengen DNA en Heilige Geometrie en deactiveren je uit het:

  • collectief bewustzijn
  • genetisch bewustzijn
  • religieus bewustzijn
  • groepsbewustzijn

Deze vier groepen alleen al, bevatten allemaal honderdduizenden geloofssystemen van angst, lijden, opoffering en strijd die voorkomen dat je je volledige potentieel benut. Zo’n 95% van het leven wordt geleid door het onderbewustzijn en 85% daarvan wordt zelfs binnen de eerste 7 jaar van ons leven bijgebracht. Dat is de reden dat je steeds wordt teruggesleept naar je oude groepsprogramma’s hoe hard je ook probeert om dat te veranderen.

Wat gebeurt er tijdens een Sacred Activation sessie?

Tijdens een activeringssessie worden honderden overtuigingen en emoties – waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden – op alle niveaus gezuiverd. Middels intelligente metaprogrammering worden deze geloofssystemen en emoties ook gewist uit onze genetische lijnen (DNA), familielijnen (voorouders) en tijdlijnen (verleden, heden en toekomst).

Deze energie werkt door tot op celniveau en bevrijdt je van duizenden jaren aangenomen overtuigingen en programmeringen die je niet langer dienen en/of je nooit hebben gediend. In plaats daarvan worden programma’s geactiveerd voor je hoogste goed. Soms gebeurt dit direct, soms duurt het langer om te voltooien. Je merkt misschien meteen een verschil of je merkt niets totdat je je in een situatie bevindt waarin je je ineens realiseert dat je anders reageert.

De activeringen hebben mogelijk hun werk gedaan in de eerste sessie, of je hebt misschien meer  sessies nodig om op cellulair niveau te komen. De activations zijn intelligent en werken op jouw snelheid van veranderende overtuigingen. Je zult niet alleen merken dat je gedachten en emoties veranderen, maar ook dat de mensen en het leven om je heen zijn veranderd. Jij hebt de regie over je leven.

Sacred Activations

Video: wat zijn Sacred Activions?

Sacred Geometry

Welke activations zijn er?

Er zijn meer dan 600 activations onderverdeeld in diverse categorieën. De Foundations activations (26) hebben de eigenschappen van alle categorieën in zich. De eerste 3 Foundation activations: Lord Metatron, Tree of Life en Avebury / Stonehenge worden ten zeerste aanbevolen omdat deze bijzonder veel impact hebben. Hieronder een kleine greep uit de activations.

Foundations
Foundations
Activations

Lord Metatron
Tree of Life
Avebury / Stonehenge
Flower of Life
Super DNA
Mother Earth
Loving the World
Family Constellation
Original Light Language
Inner Child Reconnection
Fruit of Life
Universal Life Grid
Heaven on Earth
Alchemy of the 3rd dimension
Planetary Alignment
Bleeding Heart
Sacred Power
Are You a Martyr?
Spiritual Ego Release
Addictions Redirection
Anger and Resentment towards God
Soulmate
Polar Opposites
Sacred Blueprint
Collective Church
Seed of life

Addictions
Activations

Addiction Redirection
Are you Codependent?
Damsel in Distress
Family Addictions
Stop the Music

psychic abilities
Psychic Abilities
Activations

Rebel Rebel
Peanut Gallery
Be you Own Healer
Black Magic Puppet Master
Defragmentation & Laser Focus
Soul Repair

Worldpeace
Worldpeace
Activations

Worldpeace
Let go of Hate
Disconnect from War Consiousness
Separation of Religion
Stop Creating Conflict
Galacting Federation
If I were President

 

Health
Age Reversal & Health
Activations

Activating collagens
Installing the blueprint
Organ rejuvenation
Total body connection
Cell Snap
PMS, Menstruation & Woman’s Health
Blood & Lymphe System upgrade
Are you a Hypochondriac?
Bipoloar & ADHD
Body Image
Cellulair Cleansing
The Eyes Have It
Fatigue

Abundance
Prosperity & Abundance
Activations

Debt Deactivations
Deactivate Control from Advertisments
Time is Money
I am a Big Deal
Genie in a Bottle

love
Love & Relationships
Activations

Fear of Commitments
I Am Not Your Doormat
Being a Good Sibling
Family Constellations
Favorite in the Family
Loss and Grief (Family)
Healthy Boundaries
Receive & activatie Love

 

Pets
Master Medical Intuitive
Activations

Merkaba
Healing hands
Laser Blue Light
Esoteric Acupuncture
Chiropractic Alignment
Perform Energetic IV
Repair & Restructure DNA
Clearing energy blokkages

 

 

Voor wie?

Stel jezelf de vraag: zou je meer geluk in jezelf willen, een betere gezondheid met helende vermogens of meer focus om je dromen waar te maken? Wil je de hoeveelheid vreugde, overvloed en innerlijke rust in alle aspecten van je leven vergroten? Wil je de kracht voelen om de ervaring te creëren die je kiest om te leven? Zou je je weer vol energie willen voelen, zodat je anderen kunt steunen, liefhebben en helpen? Hoe zou je het vinden om je intuïtie te herstellen om jezelf te voeden en verslavend gedrag, gewoonten en uitdrukkingen los te laten? Als je klaar bent om je geloofssystemen volledig te veranderen, zal Sacred Activations je helpen deze los te laten zodat je hier op aarde in je kracht kunt staan. 

Hoe werkt het?

Op basis van jouw input stel ik jouw persoonlijke set van Activations samen. Deze activations zijn door mij vertaald in het Nederlands en ontvang je tijdens een sessie in de praktijk. Je wordt dan uitgenodigd om comfortabel te zitten of te liggen, je lichaam te ontspannen en je te concentreren op je adem en je hart, terwijl je je ogen sluit. Ik vraag je om goed te aarden om je voor te bereiden op de sessie. Gedurende de tijd dat ik met de Sacred Activations werk, zullen we stil zijn. Aan het einde van de bijeenkomst wordt je opnieuw uitgenodigd om te aarden in het hart van Moeder Aarde om te helpen bij het integreren van alle nieuwe energieën en informatie. Na afloop ontvang je de bijbehorende teksten plus het audiobestand van de sessie per e-mail zodat je deze voor jezelf kunt herhalen. 

 

Mijn eerste Medical Intuitive ervaring

Hoi Jose, kei goed geslapen de laatste nachten. Geen pijn meer in de heupen en knieen, enkels af en toe. Geen duizeligheid en geen hoofdpijn, weer meer energie en ik neem op tijd rust mijn rust. Geweldig helemaal opnieuw gereset, echt geweldig, super bedankt.

Diana

Contact
Relax for Health
Oderlaan 44
5691 MC SON
Tel: 0499-461566
Mob: 06-27525785

Aangesloten bij
VBAG
RBCZ / TCZ
St. Zorggeschil Quasir
KvK: 17282901
BTW: NL002151447B93