Access Consciousness™

Hoe wordt het beter dan dit?

Access Consciousness™ is de verzamelnaam voor een groot aantal tools, technieken, processen en filosofieën die elke deel van je leven verandert zoals jij dat zou willen. Access is ontworpen om je te bekrachtigen het leven te creëren waar jij naar verlangt. Het doel van Access is om een wereld van bewustzijn en eenheid te creëren, waar alles bestaat en niets wordt veroordeeld.

Alle processen, hoe verschillend ook binnen Access Consciousness™, zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest. Zo wordt het proces Access Bars over de hele wereld toegepast en laat hele bijzondere resultaten zien. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte. Ruimte die jij kunt gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je van droomt.

Alle Acces Consciousness™ body processen (60) worden door de kleding heen gedaan. Door de handen op verschillende plekken van het lichaam te plaatsen, worden specifieke energieën geactiveerd die de moleculen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en transformeren.

Een overzicht van de door mij uitgevoerde body processen vind je hieronder.

Acces Bars®

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes.

Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken? De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt zoals gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer.

Ook wij worden vanaf onze geboorte op vele manieren geprogrammeerd. Via de ouders, de school, de media, verbaal, non-verbaal, etc. Dat wat je hebt geleerd behoort tot jouw pakket van waarden en normen. Vaak zorgt deze programmering voor rust, houvast en zekerheid. Helaas worden deze normen later in het leven niet meer getoetst op waarheid of bruikbaarheid. Deze normen kunnen dan overtuigingen worden die je beperken in je persoonlijke ontwikkeling in plaats van helpen.

Dat is precies wat de Bars® doen: alle rommel en spam in je hoofd die je oude programma’s steeds opstarten en alles wat je niet meer dient of belemmert, gaat in de prullenbak. Daarnaast wordt je gehele energiesysteem gedefragmenteerd en geherprogrammeerd zodat jij weer gewoon jezelf kunt zijn. Hoe mooi is dat?

Wat doen de Bars®

 • Haalt stress weg;
 • Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
 • Meer gemak in ieder gebied van je leven;
 • Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
 • Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
 • Betere relaties met anderen en jezelf;
 • Verbetert je geldsituatie;
 • Verbetert je gezondheid.

Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar wat het geeft voor jou.

Video’s over Access Bars®

Mijn ervaring na eerste Access Bars behandeling door Jose:

Na 2 weken merkte ik dat ongeveer 90% van mijn oordelen en kritisch denken verdwenen is. Ik merkte dat dus ook de gevolgen van deze manier van denken en oordelen is verdwenen. Er is veel meer licht, ruimte en openheid in mijn leven gekomen. Ook merk ik dat als er toch een oordeel komt, de resterende 10%, dat ik mij dan gewaar word van het negatieve effect dat dit op mijn lichaam heeft, ik wil dat niet dus en corrigeer ik mijzelf. Doordat veel wanen en muizenissen zijn verdwenen merk ik dat er meer ruimte is voor mijn gidsen om mij te bereiken en mij te inspireren en hun liefde te ervaren.

Ik ben veel rustiger geworden, mijn zelfvertrouwen neemt toe.

Tot zover Jose, bedankt en liefs van mij.

Rita

Restoration of communion with earth

Is je lichaam verbonden met de aarde?

Wat doet dit proces?

Hoeveel van de moeilijkheden met je lichaam zijn het gevolg van het ontbreken aan aarding en de bereidheid om ons lichaam een deel van de aarde te laten zijn?

Dit proces wordt gedaan op de voetzolen. We herstellen de verbinding met de aarde zodat we weer toegang hebben tot genezing en vitaliteit. De planeet kan dit bijdragen aan ons lichaam en ons lichaam kan dit bijdragen aan de planeet.

Trifolding Sequencing Systems (TSS)

Ben jij klaar met het verleden?

Wat doet dit proces?

Personen die in shock/trauma leven, herbeleven dit verleden nog ieder keer alsof het de dag van gisteren was. Je blijft hangen in een gebeurtenis en je komt er niet uit omdat (pijnlijke) herinneringen zich hebben vastgezet in het  lichaam waardoor je aan niets kan anders denken dan dat.

Wat als je dit met een hands-on proces kunt veranderen?

Wat als je oude (nare, pijnlijke) informatie, als gevolg van shock en trauma, uit het lichaam kunt halen, zodat het weg is en je weer in staat bent een nieuw leven op te bouwen?

Ongeachte de leeftijd of situatie. Alles kan.

Boodschap: Je bent al heel, je hoeft jezelf niet meer te ontkennen, kom maar…. Het trauma wordt zacht en juist je kracht.

In combinatie met Bars te gebruiken bij

 • Shock
 • Trauma
 • Pijnlijke herinneringen
 • Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS)
 • Post Traumatic Stress Disorder (PTSD)

MTVSS

MTVSS: boost je immuunsysteem.

Wat doet dit proces?

MTVSS is één van de meest dynamische tools in Access.  MTVSS is vaak de aangewezen tool voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of slecht functioneert.

Wat MTVSS doet is het opbouwen of boosten van het immuunsysteem en het herstellen van de ‘blue-print’ van je lichaam, mocht dat verstoort zijn, om welke reden dan ook. Hierdoor kunnen oude pijnen, trauma, ziektes, etc. verdwijnen, tot op een diep niveau en van lange tijd terug.

Het kan ook worden ingezet voor individuele of ‘zieke’ organen en/of lichaamssystemen. Tot slot is het een manier om het lichaam met meer gemak te laten functioneren tijdens work-outs en krachtinspanningen.

Hoe vaker je dit proces doet, hoe meer er kan en gaat veranderen in je lichaam.

Te gebruiken bij

 • Trauma
 • Invloeden van buitenaf
 • Ziektes
 • Medicijngebruik
 • Oude pijnen

Cellular Memory

Cellular Geheugen: Create New!

Wat doet dit proces?

Iedere cel heeft een geheugen en kan zich zo herinneren hoe het was vóór ‘een trauma’, een gebeurtenis of een ‘schade’. Door dit proces van Cellular Memory aan te zetten, herinneren de cellen zich weer hoe ze waren vóór een trauma, een gebeurtenis of een ‘schade’ en kan het zich herstellen.

We wissen de herinnering aan het trauma die de cel nog niet heeft losgelaten en daardoor kan de cel weer gaan doen wat het zou moeten doen.

Dit is een ongelofelijk dynamisch proces en het verricht schijnbare wonderen, door het lichaam toe te staan ervoor te kiezen om te genezen. Het is bijzonder krachtig bij zowel mensen als dieren.

Te gebruiken bij

 • Oud & nieuw trauma
 • Littekens
 • Operaties
 • Een pijnlijke plek
 • Een breuk

Energetische Facelift

De Energetische Facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®. Wat je in het leven meemaakt tekent zich als eerste af op je gezicht. Daar laten we aan de buitenwereld zien hoe het werkelijk met ons gaat. Daarom werken we met dit body proces juist op het gezicht.

Door te werken met de energieën (29) waar jij en je lichaam toegang tot hebben, zet je deze omkering in en vinden er positieve veranderingen plaats in je hele lichaam. 

 

Biomimetic and biomimetric minicry (BMM)

Als je je leven en lichaam creëert door imitatie van anderen in plaats van uit eigen keuze. Hoe meer JIJ kan jij zijn?

Biomimetisch is wat je in het lichaam vastzet in een poging om anderen na te doen of te begrijpen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Je bootst andermans paden en gezichtspunten na als je anderen moet begrijpen vanuit een intellectuele of energetische zienswijze. Dat vereist dat je die overeenkomsten in jouw lichaam vastzet om vanuit jouw zienswijze helderheid te krijgen over hun zienswijze. Het lijkt op hoe je in een relatie als twee personen bij elkaar probeert te passen.

Biomimetrisch is hoe je jezelf probeert te vinden in relatie tot het passen bij anderen. Hoe vaak hebben we niet onze ouders, collega’s, partner(s), kinderen proberen te begrijpen? We kopiëren hun standpunt om hen zo een goed gevoel te geven over hunzelf. Was dit behulpzaam? Nee.

Er veranderende niets, alleen jij. Met dit proces kan je dit loslaten uit je lichaam en zo omzetten wat niet van jou is.

De-molecular Manifestation & Molecular De-manifestation

Oncreëert wat er niet moet zijn. Creëert wat er wel moet zijn.

Wat doet dit proces?

Heb je wel eens het idee dat er dingen wel zijn, die er niet zouden moeten zijn en dat dingen er niet zijn die er wel zouden moeten zijn? Dit proces werkt daarop, op welk niveau dan ook.

De-molecular Manifestation

Als er iets gaande is in het lichaam wat niet zou moeten gebeuren, of niet gaande is terwijl dat wel zou moeten, kun je dit laten lopen.
De-moleculaire manifestatie van alles dat er zou moeten zijn en er niet is, dus de structuur verandert in iets anders, aangroeien van botten, lichaamsdelen etc.

Molecular De-manifestation

Dit is ook voor iedere lichamelijke aandoening waarbij iets extra’s is aangegroeid, bijvoorbeeld tumoren of  moedervlekken, of wanneer er iets noodzakelijks niet zo overvloedig aanwezig is als het zou moeten zijn. Moleculaire de-manifestatie van alles wat er wel is en er niet zou moeten zijn, dus het gaat weg.

Source field for the elimination and eradication of the toxic amalgams

Uitroeiing en eliminatie van toxische amalganen.

Toxische amalgamen kunnen bijdragen aan het ontstaan van kanker en andere ziektes in het lichaam. Iets is alleen toxisch in het lichaam als het zich kan hechten aan een andere substantie.

Wat doet dit proces?
Het helpt om de toxische legeringen van kwik met bijvoorbeeld zilver, koper, tin of zink in het lichaam te transformeren waardoor het kan ontgiften.

Te gebruiken voor:

 • 3e oog en thymus
 • lever, milt en nieren
 • gewrichten

Contact
Relax for Health
Oderlaan 44
5691 MC SON
Tel: 0499-461566
Mob: 06-27525785

Aangesloten bij
VBAG
RBCZ / TCZ
St. Zorggeschil Quasir
KvK: 17282901
BTW: NL002151447B93